Inzicht in je slaap leidt tot uitzicht!

Plan hier een Verbeter-Mijn-Slaapsessie via Zoom voor slechts 25 € en:

N
Ontdek waar jouw slapeloosheid vandaan komt en hoe deze blijft voortbestaan
N
Krijg inzicht in welke stappen jij kunt zetten om je slaapkwaliteit te verbeteren, zodat jij weer meer energie krijgt overdag
N

Graag wil ik je hier natuurlijk ook vertellen hoe we ermee aan de slag kunnen gaan om jouw slaapprobleem aan te pakken en wat ik als slaapcoach en ervaringsdeskundige voor jou kan betekenen!

Meld je dan nu aan voor een 1-op-1

Verbeter-Mijn-Slaapsessie van 30 minuten via Zoom!

Let op: ik geef deze sessie maar beperkt weg (voor slechts 25 €), vraag jouw sessie dus snel aan om een plekje te garanderen!

[divi_step_booking booking_params=”on” categories=”2″ services=”1″ employees=”Janne Toebak (id: 1)” locations=”Coachingspraktijk Beter Slapen (id: 1)” _builder_version=”4.20.2″ _module_preset=”default” background_color=”#6B7A8F” global_colors_info=”{}”][/divi_step_booking]

Slaapcoach en ervaringsdeskundige!

Zelf ben ik ook heel lang een slechte slaper geweest, dus ik weet perfect wat je als slapeloze moet doorstaan als de volgende nacht op rij weer niet goed kan slapen.

Gelukkig weet ik nu dat slaapproblemen echt wel op te lossen zijn, zolang je het probleem maar bij de wortel aanpakt!
Nu is het hier mijn missie om anderen met slaapproblemen te helpen en samen met hen te gaan kijken wat zij kunnen doen om ook weer een betere slaper te worden.
Als ervaringsdeskundige geef ik hen graag mijn adviezen en methodes door.
Dankzij mijn verpleegkundige deskundigheid kan ik je gezondheidssituatie ook beter  inschatten en ga ik je eventueel doorverwijzen als het nodig is.