Mijn slaapcoachtraject is de beste ondersteuning om jouw slaapprobleem op te lossen!

9

Kan jij ook moeilijk in slaap vallen?

Lukt het jou maar niet om de slaap te vatten, terwijl je zo graag de volgende dag uitgerust wilt opstaan?

9

Heb je het helemaal gehad met je slaapprobleem?

Wil jij niet meer dat jouw leven bepaald wordt door je slapeloosheid, zodat je je weer kan richten op belangrijke zaken?

9

Blijf je hangen in de vicieuze cirkel van slapeloosheid?

Heb je al zoveel geprobeerd en zo vaak gezocht naar mogelijke oplossingen en levert het helemaal niets op?

Je slaap verbeteren met de beste begeleiding

Op een toegankelijke manier zal ik jou inzicht verschaffende en ondersteunende adviezen geven, zodat je beter leert omgaan met je slaapprobleem en een ander inzicht krijgt in je eigen slaappatroon.

Je leert ook op een andere manier kijken naar je slaap en samen bouwen we weer een gezond en ander slaappatroon op. Dankzij de cognitieve technieken die ik je ga aanleren, kan je weer opnieuw vertrouwen leren krijgen in je eigen slaapvermogen, want de meerderheid onder ons is wel degelijk in staat om normaal te slapen! Deze cognitieve technieken zorgen er ook voor dat je meer grip krijgt op de opkomende piekergedachten die je ’s nachts kunnen bezig houden.

Daarnaast ga je ontspannende ademhalingstechnieken aanleren, die gelinkt zijn aan de methode van hartcoherentie, zodat jij op een eenvoudige, laagdrempelige manier weet hoe je stress kan afbouwen. In de praktijk maak ik graag gebruik van de cranio sacrale techniek. Op die manier kom je sneller tot innerlijke rust, wat niet alleen een positief effect heeft op je slaapkwaliteit maar ook op jouw mentale veerkracht. Zo kan jij weer energierijker door het leven en vooral genieten!

De voordelen van de hartcoherentie-methode en de cranio sacrale techniek zijn wetenschappelijk onderbouwd en in onze buurlanden wordt deze techniek al meer toegepast.  

 

“Ik help graag lotgenoten bij wie goed slapen verre van vanzelfsprekend is. Zodat zij opnieuw kunnen evolueren naar een betere slaper

Naast slaapcoach ben ik ook verpleegkundige

Met mijn medische achtergrond kan ik je gezondheidssituatie beter  inschatten en eventueel doorverwijzen als het nodig is.

Vanuit mijn verpleegkundige deskundigheid kan ik ook ondersteunen in de afbouwperiode van jouw slaapmedicatie (op doktersadvies). Zo’n afbouwperiode zorgt helaas onvermijdelijk voor bijwerkingen, dus het vraagt veel moed en doorzettingsvermogen van jou. Hierbij kan mijn traject, waarbij ontspannende ademhalingsoefeningen (hartcoherentie)  worden aangeleerd, zeker waardevol zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat dit traject je gaat helpen om je slaap terug te vinden, zodat je weer meer energie hebt en kunt genieten van het leven. Ik help je graag om dit te realiseren en sta dus ook altijd klaar wanneer je vragen hebt.

Ook bij jou is herstel van je slaapvermogen mogelijk! 

Slaapangst weg

Zo kan voor jou slapen ook weer ontspanning worden in plaats van een inspanning.

Ook een slechte slaper kan goed slapen

Je hoeft dus geen slechte slaper te zijn, als je aanleg hebt voor slaapproblemen. 98% van de factoren die bij slapeloosheid horen, zijn niet genetisch!

Inzicht leidt tot uitzicht

Een goed inzicht in jouw slaap bezorgt jou een veel betere nachtrust.

 Van aanmodderen naar stappen zetten

Ik bied je verschillende mogelijkheden zodat jij op jouw manier aan de slag kunt gaan om je slaapprobleem aan te pakken (in de praktijk of via Google meet). Je ontdekt hier snel waarom het essentieel is dat de oorzaken van jouw slapeloosheid grondig worden aangepakt!

In de praktijk leer je ook kennis maken met de waardevolle cranio-sacrale ontspanningstechniek dat voor jou een mooie ontsteuning kan zijn. De hartcoherentiemethode wordt eveneens aangeleerd worden, maar dit kan ook online bij het slaapcoachtraject via Google Meet! 

9

Mijn slaapcoachingstraject is compleet

Het vraagt een totaalaanpak om je slaapprobleem op te lossen, die altijd begint bij de wortel. Mijn methode omvat hier alle onderdelen die daarvoor nodig zijn. Voor we aan de slag gaan, stuur ik je een vragenlijst die je op voorhand mag invullen en mag terugsturen. Op die manier kan ik mezelf al voorbereiden voor onze eerste sessie!

9

Oefeningen en tips ontvang je meteen na elke sessie

Deze (opname)oefeningen en de belangrijkste tips kunnen jou helpen om er ook thuis mee aan de slag te gaan. Ze ondersteunen bijvoorbeeld om beter stress af te bouwen en om te gaan met piekergedachten. Hoe meer je bewust deze oefeningen doet, hoe meer kans op slagen.

9

De beste begeleiding

Gezien ik een andere methode gebruik dan de traditionele training, bespaar ik je heel wat schrijfwerk zoals het bijhouden van een slaapdagboek, evaluatielijsten e.d.  Enkele kleine zaken vraag ik soms wel om te noteren.

Jouw slaapkwaliteit verhoogt

Met dit slaapcoachingstraject wordt jouw slapeloosheid in zijn totaliteit aangepakt, vanaf de wortel. Daar ligt de basis van jouw slaapprobleem. We bouwen samen een gezond en ander slaappatroon op en je leert opnieuw vertrouwen krijgen in je eigen slaapvermogen.

Hierdoor zal jouw slaapkwaliteit binnen een relatief korte tijd aanzienlijk verbeteren. Dit zorgt niet alleen voor een betere nachtrust, maar het zal ook jouw mentale veerkracht verhogen. Jouw slaap zal niet meer jouw leven verder bepalen. Je kunt dus weer echt genieten van het leven!

 

Ervaringen van mijn cliënten

 

Na jaren van slecht slapen met alle gevolgen op lichamelijk en mentaal vlak, gaat het dankzij slaapcoach Janne eindelijk de goede kant op! Dankzij haar, begrijp ik nu waar het allemaal fout liep om een goede nachtrust te hebben en met haar hulp gaat het nu een stuk beter.

An

Wil jij ook graag opnieuw leren vertrouwen in je eigen slaapvermogen?

Twijfel dan niet om hulp van een slaapdeskundige in te schakelen!

Kan ik direct starten?

Ja hoor. Stuur mij gerust een bericht via contactformulier of  een mailtje of bel me even op. Dan neem ik zo snel mogelijk met je contact op voor een afspraak in te plannen.

Wil jij met mij aan de slag?

Ik sta klaar om je te helpen!