Anonieme getuigenissen

slaapcoaching

Hier lees je getuigenissen van mensen, die bij mij een slaapcoachtraject gevolgd hebben.

Om hun privacy te garanderen, staan deze getuigenissen anoniem op de website.

 

 

Wat ik belangrijk vind bij slaaptherapie

Als ik terugkijk op het afgelopen jaar ben ik heel blij met de resultaten die ik heb kunnen bereiken met mijn slaaptherapie.  Bij mijn slaapcoaching gaan we ons niet alleen toespitsen op het cognitieve deel, de gedragstherapie. Slaapcoaching vraagt een totaalaanpak, waarbij het lichamelijke aspect ook heel belangrijk is!

Gezien het voor deze mensen vaak niet vanzelfsprekend is om zomaar een review bij Google Maps te schrijven (heel begrijpelijk!), heb ik het volgende alternatief bedacht. Ik heb een pagina met anonieme getuigenissen gemaakt. Je leest ze hier:

 

Anonieme getuigenissen over mijn slaapcoaching of slaaptherapie

Janne heeft een hele duidelijke en brede aanpak.  Ze geeft je een inzicht in wat het onderliggende probleem kan zijn.  De therapie is gebaseerd op een persoonlijke aanpak die geleidelijk wordt opgebouwd. Ik kreeg van Janne ook een specifieke craniotherapie die duidelijk zijn effect heeft gehad. Ik heb me laten overspoelen met haar slaaptherapie en het tijd gegeven om haar raad uit te proberen zodat ik eindelijk terug kan slapen.
Een aanrader!

 

De cranio sacrale techniek was voor mij het meeste tastbaar en een mooi startpunt om de theorie erachter te begrijpen en te ervaren. Dankzij de aangeleerde ademhalingsoefeningen kan ik mezelf thuis nu veel beter ontspannen. Mijn nachtrust is daardoor nu ook veel beter geworden. Ik val veel sneller in slaap en pieker ‘s nachts  bijna niet meer. Bedankt voor alles!

 

Hey Janne,

Ik ben heel tevreden ben over jouw hulp en dat mag geweten zijn. 😀 Ik ben altijd op mijn gemak geweest bij jou en voelde mij gehoord. Ik ben je enorm dankbaar voor al de tijd en moeite dat je in mij gestoken hebt. Dankzij jou heb ik nu de inzichten en de kennis. Maar ik moet wel bekennen dat ik niet altijd de tijd neem om er bewust mee bezig te zijn. Dan ga ik weer eerder op automatische piloot verder. Zeker nu er de laatste tijd weer veel zieke collega’s zijn, moet ik weer veel overuren doen. Er is dus nog wel ruimte voor verbetering, maar ondertussen weet ik nu welke oefeningen mij het beste helpen. En weet ik nu ook dat mijn eetpatroon een negatief impact kan hebben op mijn slaap.

Veel succes in je verdere carrière als slaapcoach. Zoals er op een schoolrapport zou staan: doe zo voort! Bedankt nog eens voor al je hulp, en wie weet, tot ziens!

 

 

Cranio-sacraal techniek helpt mij goed om mezelf te ontspannen. Het brengt mij voelbaar tot innerlijke rust en mijn hoofdpijn waar ik geregeld last van heb door stress (vaak door mijn werk) en vermoeidheid vermindert er sterk door.
Janne heeft tijdens dit traject mij ook goede inzichten gegeven in mijn verkeerde leefgewoonten die mijn slaap bemoeilijkten. Haar uitleg was verhelderend en mijn slaapkwaliteit is er echt door verbeterd! 

 

 

Slaapcoach en ervaringsdeskundige!

Zelf ben ik ook heel lang een slechte slaper geweest, dus ik weet perfect wat je als slapeloze moet doorstaan als de volgende nacht op rij weer niet goed kan slapen.

Gelukkig weet ik nu dat slaapproblemen echt wel op te lossen zijn, zolang je het probleem maar bij de wortel aanpakt!
 
 
Nu is het hier mijn missie om anderen met slaapproblemen te helpen en samen met hen te gaan kijken wat zij kunnen doen om ook weer een betere slaper te worden.
 
Als ervaringsdeskundige geef ik hen graag mijn adviezen en methodes door.
Dankzij mijn verpleegkundige deskundigheid kan ik je gezondheidssituatie ook beter  inschatten en ga ik je eventueel doorverwijzen als het nodig is.