1 op 1 slaapcoaching

Online of in de praktijk

 

Aanpak bij de wortel

Ga stap voor stap met mij aan de slag om jouw slaapprobleem bij de wortel aan te pakken. Een grondige aanpak van de oorzaken van je slapeloosheid is essentieel voor een betere nachtrust. Klik hier om de slaaptest te doen!

Naast slaapcoaching geven, werk ik ook met ademhalings- en cranio sacrale technieken die gelinkt zijn aan de hartcoherentiemethode om jou te leren tot innerlijke rust te komen, wat een positief effect heeft op je zenuwstelsel dat door slaapproblemen en stress vaak chronisch overprikkeld is. Dit heeft niet alleen een merkbaar effect op je slaapkwaliteit en ook jouw mentale veerkracht.

Je leert een ander inzicht krijgen in je eigen slaappatroon en je leert anders denken over en omgaan met jouw slaap met hulp van allerlei cognitieve technieken. Op die manier leer je weer een gezond slaappatroon opbouwen en kan je opnieuw leren vertrouwen op je eigen slaapvermogen.

 

Vanuit mijn verpleegkundige deskundigheid kan ik ook ondersteunen in de afbouwperiode van jouw slaapmedicatie (op doktersadvies). Informeer bij je apotheek voor eventuele terugbetaling.

 

Samen bouwen we een nieuw en gezond slaappatroon op met hulp van deze verschillende methodieken, zodat jij kan evolueren naar een betere slaper.

 

Ik ben altijd al een slechte slaper geweest, maar met de tips van Janne is mijn nachtrust kwalitatief een stuk beter geworden. Fijn om dit traject met een ervaringsdeskundige te doen

Luc

Lees ook de anonieme getuigenissen van mensen die een traject bij mij gevolgd hebben.

Dit is mijn slaapcoachtraject

Samen pakken we jouw slaapprobleem bij de wortel aan!

We proberen de mogelijke factoren op te sporen, die jouw slaapprobleem in stand houden. We kijken ook welke strategie er goed bij jou past en wat er voor jou nodig is om weer een gezond slaappatroon op te bouwen, zodat jij kan evolueren naar een betere slaper en weer kan leren vertrouwen op je eigen slaapvermogen.

 

Individueel plan op maat

Vervolgens bepalen we welke stappen er gezet moeten worden in de komende periode van gemiddeld 3 maanden. Samen leren we opnieuw een gezond en ander slaappatroon opbouwen. Met hulp van aangeleerde cognitieve technieken kan je beter omgaan met jouw slaapprobleem en weer opnieuw leren vertrouwen op je eigen slaapvermogen.  Tussendoor mag je steeds mailen als je vragen hebt of bij problemen. Ik ben flexibel!

Aantal sessies

In de praktijk starten we altijd met een sessie van 90min, zodat je ook kennismaakt met de waardevolle cranio-sacrale ontspanningstechniek. Indien je dit wenst uiteraard. De tweede sessie duurt 60 min.

De onlinesessies (via Google Meet) duren steeds 60 min .

Er zijn gemiddeld 5-6 sessies nodig om de kans op slagen te verhogen (een wekelijks bezoekje in het begin is meestal aanbevolen). Maar kortere trajecten zijn zeker ook mogelijk! We kunnen ook altijd een terugkomsessie inplannen na langere tijd indien gewenst.

Opdrachten voor thuis

Na de sessie bezorg ik je vaak wat extra informatie of geef ik je een oefening mee, waarmee je aan de slag kunt gaan. Soms krijg je van mij ook een opname-oefening toegestuurd, die je altijd terug kunt kijken. Heb je tussendoor een vragen, dan mag je me altijd mailen of berichtje sturen.

Wil jij jouw slaapprobleem ook bij de wortel aanpakken?

Dit slaapcoachtraject werkt bij het verhelpen van klachten, zoals

Chronische slapeloosheid

Inslaap- en/of doorslaapproblemen

Slaapproblemen door stress en/of burn-out

Ploegendienstsyndroom

Het is mijn missie om mensen met slaapproblemen te helpen op een natuurlijke manier, want je slaapprobleem kan je helaas niet oplossen met een doosje!

Over mij

Mijn passie is om samen met mensen met slaapproblemen aan de slag te gaan om te kijken wat ze kunnen doen om weer een betere slaper te worden.

Als ervaringsdeskundige wil ik graag mijn adviezen en methodes aan hen doorgeven.

Opleiding

Slaapcoach bij volwassenen gevolgd bij Hogeschool West Vlaanderen HOWEST in samenwerking met ICZO vzw

Jaaropleiding de polyvagale theorie bij dr. Luc Swinnen – Hartcoherentie – Cranio sacrale technieken

Bachelor in de verpleegkunde

Tarieven

Uurtarief (vanaf tweede sessie in de praktijk): 

€65,-

Eerste sessie in de praktijk

1.5 uur (vanaf tweede sessie 1 uur)

€90,-

Online sessies via Google Meet

duurt telkens 1 uur

€65,-

Cranio sacrale techniek

Enkel cranio sacrale techniek ook mogelijk in de praktijk: behandeling  + gesprek: 1 uur

€65,-

Slaapcoachtraject in de praktijk

Dit traject in de praktijk wordt gecombineerd met hartcoherentie en de cranio-sacrale techniek. Er wordt betaald per sessie.

Je leert ook kennismaken met de werking van je slaapsysteem, stress, … en  de hartcoherentietechniek. Indien gewenst, mag je van 2 weken gratis de Inner Balance trainer of Moonbird uitproberen. Dit is een biofeedbacktoestel die je kan ondersteunen om deze ademhalingstechniek beter aan te leren. Hier nemen we ook tijd voor de waardevolle cranio-sacrale ontspanningstechniek.

Er wordt wel een borg van 100 euro gevraagd voor het  biofeedtoestel dat je mag uitlenen als je naar de praktijk komt.

Slaapcoachtraject via Google Meet (online):

Dit traject bevat onlinesessies  van 1 uur (€65,-). Er wordt wel steeds op voorhand betaald via Payconiq of online betaling.

Dit onlinetraject wordt enkel gecombineerd met hartcoherentietechniek.

Veelgestelde vragen

Zijn aangepaste slaapcoachtrajecten mogelijk?
Jazeker, want ik ben flexibel! Is bijvoorbeeld cranio niets voor jou, dan passen wij ons traject aan, zoals jij het wenst.

Combinatie online (via Google Meet) en in de praktijk zijn ook zeker mogelijk.

Bedrijfsnaam

Oude Baan 189
2910 Essen
janne@coachingspraktijk-beter-slapen.com
+32 469 17 04 59
}
Woensdag
Vrijdag

Andere dagen ook zeker mogelijk!

Kvk-nummer